Magunkról

Dr. Csermák András

Dr. Csermák András fogszakorvos, esztétikai specialista

1996-ban végeztem Budapesten, a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Az egyetem elvégzése után , egy akkoriban indult neves magánklinikán kezdhettem dolgozni, ahol hamar az akkor Magyarországon még újnak számító esztétikai szemléletű fogászat felé fordult az érdeklődésem. Mindig a természetes hatású, a páciens adottságaival harmonizáló, de funkcionálisan is tökéletes fogművek elkészítése érdekelt, a tömésektől porcelán héjakig.

A sikeres szakvizsga után, 1999 -ben alapítottam meg esztétikai fogászatra specializálódott magánpraxisomat. Kezdetektől tagja vagyok a Magyar Esztétikai Fogászati Akadémiának, rendszeres résztvevője vagyok az e témában rendezett külföldi és itthoni szakmai fórumoknak.

Több éven át dolgoztam Angliában, Írországban, jelenleg is szakmai tanácsadó vagyok egy Hollandiában működő fogászati vállalkozásban.

Dr. Kiss Gábor fogszakorvos, gyökérkezelő specialista

1998-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2000-ben szereztem meg a Fog- és szájbetegségek, majd 2005-ben a Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát. Évekig dolgoztam az egyetem Konzerváló Fogászati Klinikáján, ahol a betegellátás mellett oktatási és kutatási tevékenységet is folytattam. A „Megtartó fogászat és endodoncia” című egyetemi tankönyv több, gyökérkezelésről szóló fejezetének a szerzője vagyok. Előadások és gyakorlati kurzusok tartásával részt veszek a szakorvosok folyamatos továbbképzésében.

Szakterületem: elsősorban megtartó fogászattal foglalkozom, azon belül kiemelten gyökérkezeléssel. Sok kolléga irányítja hozzám olyan betegeit, akiknek - sok esetben komplikált - gyökérkezelésre van szükségük.

Társasági tagságok: a Magyar Endodonciai Társaságnak korábban titkára voltam, jelenleg vezetőségi tagja vagyok.

Dr. Szoboszlai István a fogszabályozás, fog és szájbetegségek szakorvosa

Dr. Göndöcs György

Dr. Göndöcs György fogorvos, szájsebész szakorvos jelölt

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2015-ben. Azon kevesek közé tartozom, akiknek az egyetem elvégzése után, sikerült Budapesten, egyetemi klinikán elhelyezkednie. Jelenleg az Arc- Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikán vagyok dento-alveoláris sebész rezidens, ahol a beteg ellátás mellett aktívan részt veszek a külföldi és magyar fogorvostan hallgatók oktatásában és a klinikán történő tudományos kutató munkában.

2012 óta vagyok tagja a Dental House csapatának, már a hallgatói éveim alatt megismerkedhettem az egyetemen sokszor csak elméletben oktatott fogászati eljárásokkal és a legújabb technikákkal.

Szakterületem: főként szájsebészettel foglalkozom, de otthon érzem magam az esztétikus fogpótlások készítésében is.

Társasági tagságok: Magyar Fogorvosok Implantológiai Társasága (MAFIT)